Humble Bundle har kommit otroligt långt den senaste tiden. Allt började med att de ville få fram mer uppmärksamhet till indie-spel, som senare växt både till mobilspel och e-böcker.

Nu verkar det även som att de stora utgivarna vill vara med och sälja spel och samtidigt skänka pengar till välgörenhet. Tidigare var det konkursboet THQ som deltog, och nu är det alltså EA som är med.

EA erbjuder en hel hög med bra titlar, så som Dead Space och Mirrors Edge men även Battlefield 3 och Sims som bonus-titlar om man donerar mer än snittet.

Har man råkat missa vad Humble Bundle är kan jag berätta lite hastigt att det är en sida där man kan köpa spel-paket (bundles) – under en begränsad tid – för ett valfritt belopp, där man även kan anpassa hur mycket av pengarna som ska gå till vad. Olika former av välgörenhetsalternativ brukar finnas, denna gång är det bland annat Human Rights Campaign, American Cancer Society och Watsi man kan välja mellan.

Köp spel och bidra till välgörenhet!