Wait there’s more!?

Naughty Dogs senaste mästerverk The Last of Us (fick 9/10 av oss), har inte riktigt sjungit sin sista vers ännu. Naughty Dog själva ska hålla en AMA på Reddit för att prata om The Last of Us och prata om kommande speltillägg. För tillfället jobbar spelstudion på tillägget som ingår i spelets season pass och ska totalt vara tre stycken separata tillägg.

Enligt Neil Druckman, ska dom första nyheterna samt infon kring dessa avslöjas under augusti månad (dvs. denna månad NU NU!?) förutom det solklara svaret -“it’s coming” gick han inte in på mer detaljer förutom att några av karaktärerna från spelet kommer återkomma. När frågan om Playstation 4 och deras mer än troliga kommande projekt till next-gen kom på tal svarade Bruce “what’s the PS4?”.

Mer än troligen kommer dröja ett bra tag innan vi får veta något om deras nästa projekt (men som vanligt i den otåliga gamer världen vill vi gärna veta mer redan nu!) och om du mot all förmodan missat vår videorecension av The Last of Us, se den nu!

 

Källa. Reddit/Neil Druckmann/Naughty Dog