Yolo blir kul en gång till (hoppas det blir sista)

En ny trailer har dykt upp för kommande The Bureau: XCOM Declassified kapitulerar för popkulturens meme och hoppas stärka budskapet att Karaktärsdöd i spelet är permanent.

Frasen ”YOLO” (”you only live once”) är faktiskt inte så vanligt inom spelvärlden där man oftast respawnar, har extraliv, eller countinues (undantagen jag kan komma på är Fire Emblem och XCOM serien). Men i the Bureau får dåliga val sina konsekvenser och dör någon i din squad kommer dom inte tillbaka!

Trailern lägger extra mycket tyngd i att visa att just dåliga commanders och val resulterar mer än ofta i död. The Bureau: XCOM Declassified har release den 20:e augusti till Pc, Playstation 3 och Xbox 360

Läs mer om The Bureau: XCOM Declassified på spelets hemsida i väntan på en videorecension hos oss