Final Fantasy: All the Bravest nyckelringar KUPO!

Final Fantasy: All the Bravest har en catchig självmedveten text, men har också varit snabba cash för Square Enix. iOS och Android spelet Final Fantasy ”All the bravest” verkar vara ett hetsigt tryck på pixlar döda fiender spel med gästinslag från bland annat Cloud, Lightning, Terra och Cecil, men hjälten du får är helt random så har du otur kanske du får en Gris eller kappa att spela som istället.

allb3

Final Fantasy: All the Bravest säljsiffrorna fick sig ett rejäl lyft av nostalgi nu när Square Enix släpper prylar specifika för just den titeln. 29 st nyckelringar med spelets olika klasser som: Warrior, Black Mage, White Mage, Sage, och Onion Knight. Dessa underbara nyckelringar kommer finnas tillgängliga att ta våra pengar i slutet på Septemeber med ett pris på cirka 700:- för alla 29 st.

Nyckelringarna går att förboka på diverse sidor på nätet redan nu.