Dags att bege sig in till morgondagen med The Sims 3 Into The Future

The Sims fans att kunna utforska framtiden i kommande expansionen The Sims Into The Future, en modig ny värld där Simarna ger sig ut på äventyr dom aldrig sett eller vart med om innan.

Transportera dig hundra år in i framtiden där du kan utforska morgondagens värld, träffa släktingar och prova på framtidens tekniska under som svävarbräda, jetpacks och annat skoj! dina val i nutiden kommer påverka framtiden på olika roliga sätt

ts3_ep11_ann_world_holo_sh01_tk01

The Sims Studio höll en livesänd stream där dom visade premiär gameplay från Western tema The Sims 3 Movie Stuff. Fans som missade denna stream kan gå in på The Sims hemsida eller titta nedan och se reprisen där producenten Sarah Nelson berättar mer.

The Sims 3 Movie Stuff kommer i Höst till PC och Mac