I’m Lovin it?

Mellan 2-29 augusti ingår bland annat Skylanders Giants-leksaker när man beställer Happy Meal på McDonald’s i Sverige. Skylanders Giants är ett populärt och prisbelönt tv-spel där figurerna som följer med i spelet dyker upp på TV- eller datorskärmen genom att man placerar dem på en spelportal, som är kopplad till spelkonsolen. De sex olika leksaker som ingår i Happy Meal är inspirerade av Skylanders Giants spelfigurer: Ignitor, Tree Rex, Drobot, Spyro, Crusher och Kaos. Det är första gången som Activision samarbetar med McDonald’s.

Kaos

 “Att vi nu ser Skylanders Giants i McDonald’s Happy Meal visar på hur starka varumärken både Skylanders Spyro’s Adventure och Skylanders Giants har blivit på bara 18 månader”, säger Tim Ellis, CMO, Activision Publishing, Inc.

Ashley Maidy, vice VD för globala licensieringar och samarbeten på Activision Publishing Inc. tillägger,

“Vi är mycket glada över att kunna erbjuda alla som älskar Skylanders ytterligare ett sätt att uppleva varumärket på och att vi nu kan räkna McDonald’s till våra samarbetspartners.”

Spyro

Leksakerna finns tillgängliga mellan 2-29 augusti eller så länge lagret räcker. Det går inte att spela med Happy Meal-leksakerna i  Skylanders Giants-spelet.