Är man en FIFA-junkie som mig, så tycker man minsta lilla information som läcker ut om spelet är intressant. I det kommande FIFA-spelet ifrån EA sports, FIFA 14, kommer spelläget ”Ultimate Team” finnas tillgängligt vid release. Som i så många andra FIFA spel handlar det om att man får ta hand om ett lag med helt okända spelare till en början, för att sedan bygga sig uppåt, köpa till sig nya spelare och öppna upp guldpaket med spelarkort.

Jämfört med de tidigare spelen har man den här gången försökt ta ett steg längre, ett steg mot innovationen. Man har försökt göra om hela kemi-systemet, hur spelarna agerar med varandra, vilka spelare som gillar och spela med vilka, eller vilken formation som spelarna föredrar. Varje lag kommer nu kunna vara helt unikt. Kika in bilderna här nedanför så får ni en liten glimt på vad det är jag menar.