Vi är inte redo att släppa EVO 2013 riktigt än. Som redan nämnt så var eventet det hittills största sett till antalet spel och deltagare, men nu vet vi också att EVO 2013 slagit rekord även gällande antalet tittare. Ungefär femtio procent fler tittade på EVO i år än förra årets upplaga, och aldrig förr har så många samlats framför en fightingspelsturnering via Twitch. Totalt beräknar man att ungefär 1,7 miljoner människor sett något av vad som streamades under EVO-helgen, och under turneringen i Ultimate Marvel vs. Capcom 3 slogs ännu ett rekord. Då såg 144 848 människor på streamen samtidigt, vilket är det högsta antalet tittare som någonsin uppmätts vid en tävling i ett specifikt spel.

Glada dagar för e-sporten alltså, och vi hoppas naturligtvis att det vi ser är en fortsatt uppåtgående trend.