Spelinformation

  • Testad plattform: PlayStation 3
  • Utvecklare: Milestone Inc.
  • Utgivare: Wendros
  • Genre: Racing
  • Antal spelare: 1-2 Offline | 2-12 Online (2-6 PS Vita)
  • Finns till: Multiformat
  • Släpps: 2013-06-20

 

Man bör alltid vara ute efter att prova på något nytt och motorsport är definitivt något några av oss kunde få uppleva lite mer. Fast hur gör man egentligen som nybörjare till genren och finns det en anledning för nybörjare att söka sig till denna typ av sport? Självfallet finns det, men frågan är om MotoGp 13 är anpassat efter nybörjaren eller om det är gjutet för att passa smaken hos den redan invigda? Hur det än ser ut kan vi räkna med vrålande motorer, någon form av groupies och ett eller annat besök på akuten.

Motogp 13

7

Grafik

6

Ljud

7

Spelbarhet

8

Hållbarhet

7

Plus

  • Mycket hjälp till nybörjare