Med Comic-con International i San Diego i full gång finns säkerligen en del godsaker att vänta under helgen (nyheten om ett nytt Strider-spel, till exempel). På plats bland utställarna finns naturligtvis Blizzard Entertainment, som presenterade en del nytillskott till såväl Diablo- som Starcraftfigursamlingen. Men också något för de allra minsta World of Warcraft-fansen (eller kanske primärt deras nördiga föräldrar).

Det är nämligen dags för Warcraft-världen att möta barnboksvärlden. Boken, som kommer få namnet Snowfight, skrivs och illustreras av Blizzard-medarbetarna Chris Metzen och Wei Wang och kommer lanseras i samband med BlizzCon senare i år. De bilder som redan släppts visar bland annat en sockersöt liten Thrall, och vi tror Blizzard när de säger att ”this book is sure to warm even the Lich King’s heart”.

FDG8AV376WZN1374108043179

Bild från Blizzard Entertainment