D3 Publisher och Cartoon Network tillkännagav idag ett spel som kommer släppas till alla möjliga konsoler, och detta kommer ske under hösten senare i år. Spelet går under det helfestliga namnet Adventure Time: Explore the dungeon Because I DON’T KNOW! och utvecklas av utvecklarna Way Forward.

Spelet som släpps till Nintendo Wii U, Xbox 360, Playstation 3 och Nintendo 3DS är ett typ av äventyrsspel där du som spelare ska rädda godislandet, och detta genom att undersöka ”a massive Secret Royal Dungeon Deep below the land of Ooo”. Ni hör ju hur skruvat detta verkar, men jag tror att det här kan bli minst lika roligt som utvecklarna Way Forwards tidigare ”Adventure Time: Hey Ice King!”. För att få en någorlunda inblick på vad det är för galet spel jag pratar om, så bör ni kolla in en liten trailer här nedanför.