Under EVO tog Capcom tillfället i akt att tillkännage en ny omgång nedladdningsbart material till Street Fighter IV. Uppdateringen har getts namnet Ultra Street Fighter IV och släpps i början av 2014 till ett pris på ca 15 dollar för den som redan har de tidigare delarna. Hela spelet, inklusive alla tidigare uppdateringar, kommer gå att köpa för ca 40 dollar. Det som ingår är bland annat fem nya karaktärer, varav fyra är bekanta sedan tidigare: Poison, Hugo och Rolento från den gamla Final Fight-franchisen, samt Elena som känns igen från Street Fighter III. Den femte karaktären sägs vara helt ny för Street Fighter-världen och presenteras först i samband med lanseringen.

I DLC-packet kommer också sex nya banor och en del balansering, som sägs vara baserad på feedback från fansen. De nygamla karaktärerna kan ses i trailerna nedan.