Det är åter dags för världens fightingspelselit att drabba samman. 2013 års upplaga av The Evolution Championship Series drar igång kl 16:00 idag svensk tid, och håller på tills på söndag. Drygt 6000 tävlande spelare samlas på Paris hotel i Las Vegas för att delta i de officiella turneringarna, men för besökare på plats i Nevadas öken finns möjlighet att förutom heja fram sina favoritspelare själva slå sig ner vid en av alla mer avslappnade spelstationer. I väntan på att det hela drar igång ordentligt kan du passa på att lära dig lite mer om en av våra svenska Street Fighter-stjärnor, Tommy ”Lu Bu” Andrén.

Matcher och annat som händer under EVO streamas och kan följas här nedan. 

Watch live video from srkevo1 on www.twitch.tv

Watch live video from srkevo2 on www.twitch.tv

Watch live video from srkevo3 on www.twitch.tv

För den som vill hålla koll på en särskild match finns scheman för både streams och turneringar här:

streamschema

turneringsschema