Dark Horse tar sig an flera nya spelserier!

Läser du serier är chansen relativt stor att du känner till Dark Horse. Företaget skapade nyligen Zelda Historia, vilket sålde extremt bra. På Anime Expo var dock en helt annan spelserie i fokus och det pratades varmt om den kommande Yoshitaka Amano box set, The Sky, som innehåller tre volymer dedikerade till Final Fantasy serien.

Även om boxen går att köpa från den 17:e juli så kunde man se härligheten på mässgolvet under Anime Expo, och för er som missade mässan kommer vi nog säkerligen se en unboxing på youtube inom kort ( för dom som vill veta och se vad man får för 90 dollar)

23178

Förutom The Sky har Dark Horse även publicerat Amano’s första novell: Deva Zan . Men mer kommer och kommande projekt innefattar spel som: The Last of Us, en Halo min serie och något baserat på Tomb Raider. Dark Horse själva lovar att visa mer på San Diego Comic Con.