Äntligen!?

Är du som jag och väldigt trött på Microsoft poäng? Just nu har du möjligheten att delta i betan för Microsofts satsning på vanlig valuta. Det vill säga pengar och inte enbart Microsoft Points.

Detta verkar vara väldigt uppskattat från många och något många velat ha under längre tid.  500 Msp är det lägsta och 6000 Msp det högsta på 56,50:- representative 678:-. Hurvida man kommer kunna tanka valfritt belopp eller per spel inköp står inte klart ännu. Men om du vill kan du delta i betan. Detta görs genom att på startfliken på Xbox trycka på Xbox 360 Beta test, och ladda hem den applikation som finns där.

Om du kommer med i betan kommer du även få ta del av Xbox 360 nya dashboard innan officiella releasen som ska boosta ”overall performance” och byter ut Msp till riktigt valuta. frågan är dock om Msp kommer finnas kvar som alternativ eller inte.