Platinum Games består av ett flertal suveräna personer men den som är mest synlig utåt är förmodligen designern Hideki Kamiya som ännu en gång delar med sig av sina åsikter via Twitter.

I det här fallet handlar det om Nintendos marknadsföring för det kommande spelet Wonderful 101 som utvecklas för Wii U. Enligt Kamiya är nämligen marknadsföringen för spelet knappt existerande där nästan inga tidningar skriver något om det och återförsäljarna saknar material och information för att kunna bygga upp någon hype från sin sida. Det finns helt enkelt inte tillräckligt mycket reklam för att konsumenterna ska förstå vad Wonderful 101 är för något.

Självfallet måste detta kännas ganska frustrerande för både Hideki Kamiya och resterande teamet på Platinum Games och jag kan erkänna att trots att Platinum Games just nu är min personliga favorit bland utvecklare och att jag försöker ha koll på alla deras titlar är jag inte helt hundra på hur jag skulle beskriva Wonderful 101. Förhoppningsvis kommer dyka upp mer information i takt med att spelet kommer närmare release för att fler ska bli intresserade och ge denna annorlunda titel en chans.

Källa: Twitter