Polytron, skaparna bakom det helmysiga XBLA-spelet Fez kommer att, inom en snar framtid, äntligen få sig en uppdatering som tar bort en del jobbiga buggar i spelet.

På twitter skriver Phil Fish, skaparen av Fez, följande:

”GOOD NEWS EVERYONE: we’re going to patch FEZ on XBLA!, ”It’s going to take a few months, though, but we’re doing it! IT’S A 4TH OF JULY MIRACLE.”

När man i juli 2012 patchade spelet resulterade det till att ett par spelare fick sin sparfil förstörd och korrupt, och man säger att det varit en för stor kostnad att släppa ännu en patch som fixar problemet. Microsoft har nu dock tagit bort den lilla kostnad som funnits för spelutvecklarna att uppdatera sina spel på Xbox 360. Bra initiativ Microsoft, ni behöver inte tjäna pengar på allt. Men som sagt, snart är väntan över för er alla fez-spelare. Självklart har vi recenserat myspelet och du kan läsa recensionen här