Bättre sent än aldrig ( Vi vet att detta inte är en dagsfärsk nyhet)

Nyligen lanserades SF Anytime som app till Xbox 360. Genom lanseringen växer utbudet av underhållning på Xbox ytterligare, och alla Xbox Live-medlemmar kan nu ta del av SF Anytimes utbud med tusentals filmer och tv-serier direkt i sin tv.  

SF Anytime vill med detta samarbete möjliggöra för ännu fler konsumenter att få upp ögonen för möjligheterna med streamad film on demand. VOD-aktören som funnits sedan 2002 erbjuder idag fler än 4 000 filmer och utbudet växer ständigt. Microsoft och Xbox har i och med denna lansering ett av marknadens bredaste utbud av underhållningstjänster via spelkonsol.

”SF Anytime är en aktör som vi verkligen sett fram emot att få samarbeta med och lanseringen av denna app är ett självklart steg i vår strävan att erbjuda all din favoritunderhållning direkt i din Xbox 360. SF Anytime kompletterar vår produkt på ett strålande sätt, inte minst med sina tidiga releaser av storfilmer och sitt breda utbud”

säger Mattias Rosenkvist, affärsområdeschef för Xbox på Microsoft.

”Efterfrågan av film på nätet ökar konstant och genom lanseringen av vår app i en såpass populär spelkonsol som Xbox 360 ser vi en stor möjlighet att möta den växande efterfrågan. SF Anytimes utbud kommer verkligen till sin fulla rätt på Xbox 360, tack vare dess snabbhet och smidiga sökfunktion. Spelkonsoler utgör redan idag en viktig plattform för video on demand och vi tror att det kommer bli ett allt vanligare sätt att konsumera film i framtiden”

säger Marta Jarzabek Hulthén, marknadschef på SF Anytime.