Skräckspel kommer alltid fascinera, något som den lilla indietiteln Corpse Party bekräftade när dess popularitet ledde till ett flertal portningar och specialversioner/uppföljare av samma spel. Nu har det dock blivit dags att presentera den riktiga uppföljaren och förskräckliga dödsfall verkar inte vara en bristvara den här gången heller.

Den här gången kretsar berättelsen kring Ayame Ito som vaknar upp på ett sjukhus utan en susning om hur hon hamnade där, men som i alla bra skräckberättelser visar det sig snart att hon inte är ensam. Corpse Party 2: Dead Patient använder det allt mer vanliga tillvägagånssättet att släppas i episoder och det är första delen som släpptes idag. Tyvärr är det bara på japanska för tillfället så mindre språkbegåvade personer såsom mig får nog hålla sig till tåls en stund till, men med lite tur kanske Xseed vill ta sig an även detta spel, som de gjorde med originalet när de portade och dubbade det till fler format.

Jag själv är väldigt svag för splatterskräckisar med övernaturliga inslag och jag kan inte göra annat än att hoppas på att det kommer en översatt version inom en snar framtid. Även om jag kanske inte vågar hoppas allt för mycket.

Källa: Playism