Capcom släpper e-bok.

Efter att släppet Remember Me, slår sig Capcom nu ihop med brittiska författaren Scott Harrison och Orb Entertainment, för att skriva en ny äventyrsbok. Remember Me The Pandora Archive är tillgänglig hos en lång rad återförsäljare, som inkluderar Kindle, Kobo och Google Play.

Satt flera månader innan händelserna i spelet, så tar den här e-boken med läsarna på ett actionladdat äventyr med Nilin, en tidigare elite memory hunter som har den unika förmågan att kunna ta sig in i människors tankar och minnen. När en serie av förödande explotioner skakar om Neo-Paris, kommer den forna memory-huntern Trix som nu har blivit Errorist. Trix blir anklagad och det blir raporterat att hon har agerat på order från en Erroristgrupp – förmodligen den första i en serie avgörande smällar mot the Memorize Corporation. Som försvar skickas en S.A.B.R.E skvadron ut för motåtgärder i Slum 404. Dock, före Trix arresteras lyckas hon skicka en kodad signal till Erroristgruppen. Oförmögna att avkoda varningen skickas Nilin till the Architect, en expert på gammal teknologi, och Trix enda hopp.

Remember Me: The Pandora Archive är tillgänglig att ladda ner över hela Europa och Nordamerika. Remember Me finns till Xbox 360, PlayStation 3 och PC. För mer information om Remember Me kan ni gå in på Capcom´s presssida och för mer information om när boken släpps så kan ni kontakta Orb Entertainment på info@orb-entertainment.com

Och vi vet att du INTE missat vår videorecension av spelet!