Virgin Gaming släpper uppdatering för Xbox turneringsapp till Xbox, och introducerar även pengautmaningar och turneringar.

Virgin Gaming “Ultimate Gaming Lounge” kommer att tilldelas en lycklig spelare.

Spelare som tävlar via Xbox Tournaments med Virgin Gaming app på Xbox 360, har nu en ny väg att vinna pengar och visa deras speltalanger. Med den nya uppdateringen, tillgänglig idag, kan spelare ansluta sig till buy-in tournaments head-to-head challenges med egna pengar. Sedan släppet för nästan 2 månader sen, har  Virgin Gaming tilldelat Xbox 360 spelare nästan 100,000 dollar i pengapriser, medans de har tillåtit spelar att bläddra igenom, delta, utmana, spela och följa turneringar över deras favorit spel direkt via Xbox Live. Spelare som inte redan använder appen kan registrera sig för ett konto på http://virgingaming.com/xbox och ladda ner appen till Xbox Live.

Since launch, the Xbox Tournaments with Virgin Gaming app on Xbox has allowed us to bring engaging tournaments to a large and lively community that is eager to compete against fellow gamers for bragging rights and cash prizes. With this update, Xbox Live Gold subscribers are now able to prove their competitive prowess by pitting their skills against gamers from around the world to win cash and see who is truly the best.

-Zack Zeldin, co-founder of Virgin Gaming.

Följandet av Xboxturneringar med Virgin Gaming app började först i Nordamerika, Kanada och Storbritannien, denna uppdatering kommer göra det möjligt på flera marknader, som t,ex Nya Zealand, Australien, Irland, Sverige, Finland, Danmark, Norge och Mexico men spel som inkluderar EA SPORTS™ Madden NFL 13, FIFA 13, NHL® 13 and NBA 2K13, och även FarCry 3 från Ubisoft™. Spelare kan tävla i både buy-in och prisade turneringar, även head-to-head tävlingar där man kan slå vad om vem som vinner kommer att finnas för FIFA 13, med ytterligare en mot en matchupspel kan tillkomma i framtiden. För att hjälpa spelare med deras upptagna schema, erbjuder Virgin Gaming Play & Go Tournaments som tilllåter spelaren att ansluta till mer flexibla turneringar som man kan spela lite när som helst.

Virgin Gaming erbjuder flera olika egenskaper, inkluderat in-game raporter av matchresultat, ett ranknings system, säkra betalningssätt och ett stark kundsupport, och gör det till den bästa plattformen för tävlings inriktade spelare. Med ett samfund på mer än 2 miljoner spelare och bra sammarbetspartners, Virgin Gaming erbjuder ett starkt nätvärk för sponsorer som bland andra NOS® Energy Drink, Ford, Kia and Dr Pepper, försöker att nå de eftertraktade spelarna.