Förra året kom ett indiespel som skulle kräva lite mer uppmärksamhet. Med sitt våldsamma innehåll blandat med en retroinspirerad estetik lyckades Hotline Miami locka till sig spelarnas nyfikenhet och dränka deras sinnen i blod och skruvad filosofi. Historien skulle dock inte ta slut där och det är återigen dags att lyfta på luren.

Hotline Miami 2: Wrong Number är namnet på nästa kapitel i historien om ett lite annorlunda Miami. Till skillnad från föregångaren är det däremot inte endast en huvudperson vi får följa utan istället är det nu ett flertal torpeder från olika faktioner där de olika karaktärernas berättelser kommer korsa varandra. De olika karaktärerna har förutom olika motiv till sina handlingar även sina personliga sätt att hantera ”problemen” de ställs inför.

Lite överraskande dock är att vi inte verkar behöva vänta allt för länge innan vi kan spela denna uppföljare eftersom Hotline Miami 2: Wrong Number kommer ut redan i år till PC, Mac och Linux. Vi har inga större detaljer på spelet mer än detta, men med denna utannonsering kom det även en ”mysig” liten teaser för vad som komma skall.