Englands absolut största independent-utvecklare, Jagex, har lyckats med en ofantligt stor bedrift. Det är inte bara det att man en gång i tiden skapade MMORPGet Runescape. Det är faktiskt så att man lyckats anställa Alex De Rakoff som Creative Director.

En del av er kommer reagera på exakt det sättet som jag vill att ni ska göra, nämligen ”Vem fasiken är det”? Jo, det ska jag tala om för er. Alex De Rakoff agerade Director och Writer för filmen ”The Calcium Kid” med Orlando Bloom i huvudrollen, och en gång i tiden producerade han även ”Dead Man Running” där världens egna ”50 cent”, Curtis Jackson fanns med på rollistan. Så det är ju helt klart en intressant person som Jagex lyckats signa. Nyligen arbetade Rakoff med EA och dess Need for Speed: The run, och kommer i sin nya studio att skriva en massa för deras kommande ”Transformers Universe”.

“We’re doing something special with Transformers Universe, a game Alex is already a key part of. As we go forward expect to see his influence on all of the Jagex media. Having pedigree talent move in-house after a period of collaboration is a great endorsement of what we’re doing and where we’re going.” – Alex horton

Alex Horton är galet hypad inför vad Rakoff kommer prestera hos Jagex och ser även honom som en självklar del i det kommande ”RuneScape 3”.