Världens största spelmässa, E3, är nu över. Vi har sett många bra och vissa lite märkliga titlar, men i det stora hela så är vi belåtna. Några av stortitlarna jag ser fram emot mest är Battlefield 4, Battlefront, AC: Black Flag, GTA V och The Division. Därför kommer här tips på billiga sätt att värma upp inför spelhösten.

GHOST RECON: FUTURE SOLDIER

380

Det senaste spelet i Ghost Recon-serien lyfte serien från dess ganska urtvättade följande av genreströmmen. Även om soldaterna har en mängd futuristiska prylar och verktyg så lyckades man ändå skapa en bättre känsla av realism. Spelet får in dig i kriget och storyn lyckas skapa känslor som få spel kan. Man blir upprörd, arg, ledsen, och undrar om krig verkligen kan vara så här hemskt. Det kan det nog. Dela gärna kampanjupplevelsen med en kompis för mer inlevelse.

Rekpris: €19,95

Förlag: Ubisoft

Genre: First Person Shooter, Simulation

 

GRAND THEFT AUTO IV

71

Vi behöver knappast förklara vad GTA IV är för spel. Inför nästa installation kan det vara kul att spela igenom storyn. Har du ännu inte prövat tilläggen kan jag verkligen rekommendera ”The Ballad of Gay Tony”. GTA är inte känt för att vara lätt att modda, men det har ändå lyckats komma en handfull som är värda att kolla in. Dels är det givande att byta ut alla bilar mot riktiga bilmärken. Om man dessutom moddar ljussättningen med ENB (sökning på google gör att du hittar rätt) så har du ett spel som är minst lika snyggt som det kommande GTA V.

Rekpris: €19,99

Förlag: Rockstar North

Genre: Third Person, Nutid, Action