Under 2014 kommer man släppa två helt nya ”Trials”-spel, ni vet de där enerverande men roliga motorcykel-spelen där man ska ta sig från start till mål genom en hejdlös massa hinder. Ubisoft kommer att släppa två stycken spel, läs mer om dem efter hoppet.

Trials Fusion är spelet som släpps till Xbox One, PS4, Xbox 360 och PC. Här flyger vi högt över molnen och spelet ska förändra våran syn på att ”tricksa med motorcykeln”. Enligt trailern flyger vi väldigt högt, väldigt länge och voltar fram och bakåt. Det andra spelet går under namnet Trials Frontier och är anpassat för mobila mackapärer, typ mobiltelefon och tablets. Här får vi istället se det lite klassiska Trials som vi är vana med. Men det trevliga med dessa två spel är att man på något sätt kommer kunna interagera mellan de två spelen. Hur detta kommer gå till är fortfarande oklart, men vi kan förvänta oss att få veta mer om detta under veckan.