Fansen har väntat och slutligen kom lite mer av det där spelet som en del av oss har väntat på. Super Smash Bros WiiU/3DS lockar med nya slagskämpar och för första gången i seriens historia en separat version som är anpassad för 3DS, men det visste vi redan innan. Vad vi inte visste var däremot vilka nya karaktärer som skulle presenteras.

Det finns många karaktärer som man skulle vilja se i Nintendos fightingserie, men jag vet inte hur många det är som spelat Animal Crossing och plötsligt börjat tänka, ”jag borde spöa någon nu”. För den minimala skara som tänkt så kan ni nu glädjas över att det är precis den möjligheten som ges i nästa version av Super Smash Bros.

smashbros_villager

Det finns däremot något som det har tisslats och tasslats om till och från, men nu är det bekräftat. En av Capcoms mest ikoniska hjältar ansluter sig till slagskämparna och vi kan inte göra annat än att bli överförtjusta.