Team Ninja har bekräftat att en free-to-play version av Dead or Alive 5 Ultimate kommer att släppas till brittiska PlayStation Store i September.

Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters kommer med fyra karaktärer – Kasumi, Ayane, Ryu Hayabuse, och Hayate – och alla spel lägen utom berättelse läget. Några spelegenskaper kommer också att finnas tillgängliga att köpa som, fler karaktärer och spelets berättelse. Käraktärer kommer att säljas individuellt men något pris har inte blivit satt än.

Spelare som använder free-to-play versionen kommer också att kunna spela mot dom som har köpt spelet i butik. Kläder, titlar och spelframsteg som spelaren har låst upp i förra årets Dead or Alive 5 kommer att följa med. Team Ninja säger att Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters är i nuläget bara bekräftat att släppas till PlayStation 3, men att en Xbox 360 är möjlig.

För mer information om vad Core Fighters inkluderar så kan ni kolla spelets officiella hemsida, eller så håller ni koll efter det på PlayStation Store den 6e September.

Källa: videogamer.com