Den som hade hoppats på att få se Titan, ett av Blizzards alla evighetsprojekt, presenteras på årets BlizzCon kan få vänta ännu lite längre. Nu väljer Blizzard att trycka på resetknappen och låta arbetet med det hemliga mmo:t börja om från början med en mindre grupp utvecklare. De utvecklare som får lämna projektet flyttas istället över till att arbeta med andra Blizzard-team: WoW, Blizzard All-Stars, Diablo 3 expansion och Battle.net. Titan förväntas nu komma ut tidigast 2016.

En talesperson från Blizzard har gjort följande uttalande om beslutet: “We’ve always had a highly iterative development process, and the unannounced MMO is no exception. We’ve come to a point where we need to make some large design and technology changes to the game. We’re using this opportunity to shift some of our resources to assist with other projects while the core team adapts our technology and tools to accommodate these new changes. Note that we haven’t announced any dates for the MMO.”