Dust: An Elysian Tail är ett abstrakt 2D-spel i färgsprakande fabelanda som nu finns ute på Steam till PC. Passar du på att inhandla denna pärla tycker vi att du ska göra det kvickt. Fram till och med den 31:a maj är Dust: An Elysian Tail nämligen på rea och du sparar 10% av den ordinarie kostnaden.

Dust: An Elysian Tail har fått mycket god kritik från flera håll och även våra egna spelrecensenter här på Ctrl Alt Elite är övervägande förtjusta. Kombinationen av vackra miljöer, bra röstskådespelarinsatser överlag och de små berättelserna som följer varje uppdrag gör detta till ett spel att rekommendera.  Att det dessutom är mer eller mindre designats av en enda person, Dead Dodrill, gör spelet desto mer imponerande, om man inte redan var övertygad. För att läsa vår egen Hamsternators recension av konsolversionen, klicka här.