Gillar du att få lite mer än bara en opersonlig digital fil när du köper ett nytt spel? Har du kanske till och med en dedikerad hylla där hemma för dina Collector’s-boxar? Då kan du börja göra plats för Grand Theft Auto V, som kommer i två olika limited edition-varianter: Special Edition och Collector’s Edition. Innehållet för de båda har nu presenterats, såväl som vad priset kommer ligga på i USA. Special Edition kommer kosta $79.99 medan Collector’s går loss på $149.99, vilket motsvarar ungefär 530 respektive 1 000 svenska kronor.

gta_5_special_edition

Med en Grand Theft Auto V Special Edition får man förutom spelet en SteelBook med exklusiv artwork, en karta över Los Santos och Blaine County, “Special Ability Boost” på 25 %, “Stunt Plane Trials” som öppnar för ytterligare luftburna utmaningar, bonusoutfits och tatueringar samt extra vapen.

En Collector’s Edition innehåller allt som ingår i Special Edition plus några fler godbitar: en plånbok med GTA V-loggan, en keps med texten “Los Santos” broderad, custom-karaktärer för GTA Online och unika fordon plus ett alldeles eget garage.