Med E3 runt hörnet börjar nu alla spelutvecklare hinta om vad man kommer visa upp för intressant på spelmässan. Visserligen kommer vi få se en hel del nya spel, men även ett par saker som vi sedan tidigare vetat om, men kanske mer i detalj nu. EA hintar om att man kommer visa upp något som har med deras Star Wars-license som man erhöll tidigare under året.

Vad exakt vi kommer få se vet nog ingen i dagsläget, men på EAs presskonferens kommer ”en första titt av planerna för Star Wars och partnerskapet med Disney att gås igenom”, säger Frank Gibeau, en av EAs presidenter. Det har sedan tidigare avslöjats att både BioWare, Visceral Games och DICE arbetar med olika projekt (Eller samma) inom Star Wars, och innan April 2014 kommer vi få ha vetat vad, för då ska nämligen ett av dessa Star Wars-spel lanseras. Den 10 Juni 4 p.m ET kommer EA hålla sin konferens, och under samma måndag fast vid en annan tidpunkt kommer man visa upp en livestream av multiplayer-delen av Battlefield 4, och mer info om det senare då vi kommer ha stenkoll på årets E3.