Nytt Resident Evil?

Bilden ovan kanske är mer verklighet än vad vi tror. Enligt ett inlägg på Boxden så ska bilden kunna vara en E3-poster, men eftersom hemlighetsmakeri är något spelskapare verkar ha som hobby så får vi helt enkelt vänta och se.

Av bildtexten att döma (”The war ends now”) så kan det vara så att slutet är här för spelserien, eller så är det de sista vi ser av våra hjältar Leon, Jill, Chris och de andra innan en ny story tar sin början.

Möjligheterna är stora men bilden kan lika gärna vara fejk, eftersom var och varannan människa kan hantera photoshop. Vi håller i alla fall tummarna och hoppas på det bästa till E3.

Resident Evil 6 släpptes förra året men fick inget bra mottagande. Så nu återstår att se om Capcom har lärt sig av sina misstag och om de kan slå oss med häpnad ännu en gång.