Via ett forum inlägg har Rockstar sagt att de som vill ha information om multiplayer i GTA V ska få dettta ”snart”. Inlägget sa i klartext följande.

”We haven’t detailed the features of Grand Theft Auto V’s online mode as yet (stay tuned for first info soon), but there’s already a whole slew of Crews rallying, preparing and raring to go. In today’s edition of the Crew Cut, we take a look at early field of GTAV Crews out there preparing for West Coast domination later this year,”

Den sista delen av inlägget hintar om att domination kan vara ett spelsätt tillgängligt för spelare och att hela västkusten kan vara deras område. Även om GTA V inte kommer visas på E3 så har Rockstar lovat att presentera mer information under sommaren.

Spelet beräknas släppas till Xbox 360 och Playstation 3 den 17:e september.