Slutsatsen av betatestningen är att anpassningsbarheten och konstruktionskvaliteten skiljer Razer Arcade Stick från mängden.

Razer, världsledande inom avancerad maskinvara, programvara och system för spel, presenterade i dag den slutgiltiga produkten Razer Atrox Arcade Stick för Xbox 360 efter ett omfattande betatestningsprogram. Razer Atrox Arcade Stick har utformats med turneringsspelare och de som modifierar sin egen maskinvara i åtanke och den har testats av några av världens bästa spelare och medlemmar i Fighting Game Community runt om i världen. Med Sanwa-komponenter av högsta kvalitet, tio reaktionssäkra knappar och en åtta riktningars precisionsjoystick kan spelare agera ögonblickligen och exakt i spel efter spel samtidigt som prestanda och pålitlighet upprätthålls.

Atrox_View5

Razer Atrox är enkel att anpassa för alla smaker och spelstilar med en extremt anpassningsbar kontroll där plattformens insida kan öppnas med ett knapptryck. Användare kan byta till sin egen personliga design och få en unik look – och samtidigt åtkomst till de inre utrymmena samt nätstrukturen för enkel skruvmontering. Det lättillgängliga inre utrymmet på Razer Atrox har särskilda platser för att förvara den medföljande alternativa joysticktoppen, den löstagbara kabeln och en skruvmejsel för anpassning. Spelare har alltså gott om utrymme för förvaring när de reser runt och dominerar på FGC-evenemang.

”Efter ett enormt betatestningsprogram är vi övertygade om att vi har byggt en arkadkontroll som entusiasterna kommer att älska,” säger Min-Liang Tan, en av grundarna, vd och creative director på Razer. ”Vi vet att många i Fighting Game Community anpassar sina kontroller och därför har vi gjort Razer Atrox extremt anpassningsvänlig. Vi är spända på att se vilka extrema varianter Razer Atrox kan utgöra basen för.”

Om Razer Atrox Arcade Stick för Xbox 360 –

Det har hänt mycket med arkadspelen sedan dess storhetstid – en era som har sin plats i spelhistorien samt lade grunden till innovation och gav oss bitterljuv nostalgi. Timmar framför arkadspelen fostrade spelaren inom dig – varje mynt du matade in, varje kombination du körde, varje slag du fick ta emot och varje turbo du returnerade med gjorde dig till en bättre spelare. Den inställningen utgick vi ifrån när vi designade Razer Atrox Arcade Stick.

År efter år av kollektiv spelerfarenhet från proffs och från er i Razer-communityn har kulminerat i den ultimata arkadkontrollen för Xbox 360. Razer Atrox Arcade Stick är utformad och förfinad till perfektion för avancerade modifieringar genom otaliga prototyper samt en omfattande betatestningsfas. Insidan och förvaringsutrymmet är lättillgängliga med en knapptryckning. Joysticken, alla tio knappar och panelen är helt utbytbara för total anpassningsbarhet. Och det är bara början …

Atrox_View4

Med äkta Sanwa-maskinvara och en ergonomisk, autentisk arkadlayout representerar Razer Atrox höjden av precision och pålitlighet. Det är den definitiva arkadkontrollen för spel på turneringsnivå.

Razer Atrox förvaltar arvet från arkadspelen och är i allra högsta grad redo för strid!

Pris: 1849:-

Tillgänglighet:

Razerzone.com – förbeställningar från 21 maj 2013

Japan – maj 2013

Hela världen – juni 2013

Atrox_View6

Produktfunktioner:

  • 10 Sanwa-knappar av turneringskvalitet.
  • Äkta Sanwa-joystick med bollknopp och extra handtagsknopp.
  • Utbytbar toppanel gör att egna bilder kan användas.
  • Lättillgängligt inre och förvaringsutrymmen för enkel anpassning.
  • Nätstruktur på insidan för enkel skruvmontering.
  • Förvaringsutrymme för t.ex. alternativ joysticksknopp.
  • 4 m löstagbar USB-kabel.
  • Skruvmejsel för anpassning medföljer.
  • 2,5 mm ljudkontakt för headset på Xbox LIVE.