Under tiden som vi fortsätter vänta på Rayman Legends och Ubisofts strategiska framflyttning av releasen kan vi inte göra annat än att ta åt oss av de brödsmulor som kastas åt oss i förhoppningen om att intresset ska hållas uppe till releasen. Om det fungerar eller ej får var och en avgöra själv, men den nya trailern finns i vilket fall här för allmän beskådan.

 

För att göra hela biten med multiplattformssläppet lite knepigare för den som inte har bestämt sig för vilket format denne vill satsa på har Ubisoft valt att ge varje format en exklusiv kostym. För vem har aldrig tittat på Rayman och tänkt ”hmm… är han inte lite lik SamFisher?”. Troligtvis de flesta, men det hindrar inte honom från att dra på sig de ikoniska mörkerglasögonen.

Xbox 360 version Splinter Cell Sam Fisher

Eller varför inte ta inspiration från en annan historiskt förankrad serie och låta karaktärerna bära de minst lika igenkänningsbara lönnmördarskruderna.

Wii U version Barbara Assassins Creed Playstation 3 Version Assassins Creed

Du har ett tag till på dig att göra ditt beslut, för Rayman Legends kommer inte hit förrän i slutet av Augusti och då är det nog mer lämpligt att dessa plattformshjältar inte försöker gömma sig.