Under fredagen förra veckan höll NCsoft det återkommande konferensen för att redovisa de finansiella vinster man gjort det senaste kvartalet. Och medan man svarade på frågor passade företagets Managing Director, Nah Seong Chan, att hinta om att en expansion till Guild Wars 2 är på gång.

”We Are Preparing an Expansion pack, but in terms of when we will actually launch it, it’s something that we’re still monitoring the situation on. We’re looking at the performance of the game and deciding when it would be the best time to do the launch, and that’s still something we’re thinking about.”

Ska Nah Seong Chan ha sagt under konferensen.

Visserligen kan ju hela saken tas med lite nypa salt, för man hintar som sagt bara på att det är på gång, och inte att man i skrivande stund arbetar på en expansion.

Självklart har vi även en videorecension på Guild Wars 2 som du ser här