Här i Sverige har vi kunnat sippa på ett glas vin framför Starcraft-matcher ett bra tag nu, tack vare olika barcraft-initiativ runt om i landet. London vill såklart inte vara sämre, och från och med den 1 juni kan londonborna avnjuta elektronisk sport och förfriskningar på Meltdown, en bar som är öppen sju dagar i veckan och som är helt dedikerad till e-sport. Det blir den tredje baren i Meltdown-kedjan som redan finns i Berlin och Paris.

Förutom flertalet skärmar med e-sportevenemang streamade från hela världen kommer det finnas tillgång till välutrustade datorer i lokalen, och varje vecka ska det hållas turneringar i spel som Starcraft 2, League of Legends, Dota 2 och Street Fighter IV. Vill man inte spela själv kan man luta sig tillbaka med någon av de olika e-sportinfluerade drinkarna.

Meltdown firar ettårsjubileum