Jag fick aldrig möjlighet att prova på den stängda betan men nu behöver jag inte längre bekymra mig över om ödet väljer just mig, för nu kan alla testa verktyget som användes för att skapa ett av de bästa rollspelen på många år; jag talar naturligtvis om The Witcher 2.

REDkit som verktyget kallas är utvecklat av CD Projekt RED själva specifikt för utvecklingen av The Witcher 2 och nu är den redo att möta den stora massan. Samtidigt nu som alla dödliga kan göra sitt bästa för att skapa spännande äventyr har även vinnaren i vinnaren i ”REDkit mod”-tävlingen korats och det är Philipp Weber från Tyskland som kammade hem vinsten med sin mod Lykaon. Vill man börja mecka och dona är det bara att bege sig till REDkits hemsida för att hitta tutorials, moddar och kanske några nya bekantskaper i vad jag hoppas kommer bli ett starkt växande community.

Vilken historia skulle du vilja berätta? Den där gången Geralt var tvungen att förklara varför han drack mjöd med ett troll, eller varför inte den fasansfulla natten när Geralt var säker på att han kunde höra monster under sängen. Bara fantasin sätter gränserna och min fantasi verkar inte sträcka sig längre än barndomstrauman.

Källa: REDkit