Om du av någon anledning inte har lyckats förfina din spelsamling med alla Double Fine-spel, eller om du behöver en ursäkt att i efterhand ta del av deras Kickstarter-projekt så har du nu chansen att köpa in dig på den senaste Humble Bundle:n.

Ni vet alla hur det fungerar – betala vad du vill för att få tre spel: Psychonauts, Costume Quest och Stacking. Om du betalar mer än genomsnittet får du även Brütal Legend. Sen får du själv bestämma hur ditt bidrag ska fördelas mellan utvecklare, anordnare och en lite olika välgörenheter.

Detta bundle har även lite andra milstolpar – om du betalar mer än 35 dollar ( 229 SEK) så får du tillgång till Double Fines Kickstarter-projekt Broken Age, vilket innebär att du direkt får tillgång till projektets privata forum och dokumentären som följer spelets utveckling, och när spelet är färdigt får du självklart ta del av det med.

Slutligen finns det även möjlighet att få en unik tshirt för det här paketet, ifall du betalar 70 dollar ( 457 SEK), vilket inkluderar frakt över hela världen. Som vanligt hittar du paketet och mer information på humblebundle.com.