Allas favorit Reggie och älskade herr Miyamoto på plats!

Nintendo kommer inte hålla någon traditionell presskonferens under E3 i år. Istället kommer företaget hålla mindre events som ska fokusera på kommande mjukvaror för den Amerikanska marknaden, men exakt vad det rör sig om är okänt.

Det som dock är känt är att Nintendo tänker hålla vad dom kallar  ”Come Play With Us” under deras E3 visit i deras egna bås på mässan. Chefen för Nintendo Amerika och COO Reggie Fils-Aime och Shigeru Miyamoto kommer båda att ge presentationer, och efter dessa får press i sedvanlig ordning ställa frågor och prova på allt som visas genom en ”unik hands-on upplevelse” spelen till Wii-U är dock öppet för alla som besöker mässan.

Visningen ska pågå den 11:e juni. Inget har sagts om livestream men CtrlAltElite tillsammans med Studio Hype har stora planer. Vad exakt det innebär får ni veta inom mycket snar framtid.