Tredje gången gillt?

Maxis har avslöjat vad SimCity spelare kan förvänta sig av deras kommande 3.0 Patch. Majoriteten av patchen kommer fokusera på vägsystemet, som trafik, kommunaltrafiik, bilar och så vidare. Luftföroreningar, handelsbyte och data lager problem ska också vara ordnade i 3.0

Uppdateringen kommer även lägga till nya saker som nya modeller på hotell som ska skapa variation för spelare när dom bygger sina städer. Den senaste patchen skapade mer problem än lösningar och tidigare i år bjöd EA på ett valfritt spel via Origin som plåster på såren efter massiva server och inloggningsproblem vid releasen av SimCity. Ni som vill veta mer om vad patchen innehåller kan läsa patch noten på EA’s Forum.

Och om man är Sim fan generellt kan man glädjas sig åt att Sims 4 utannonserats för en 2014 release (Om någon missat det vill säga)