Det här är definitivt inget ni får missa, och det är en order! Imorgon, tisdag den 7:e maj drar vi igång Casual Elite Gaming igen, och då i nyversion. Den gamla versionen kommer finnas kvar men nu har vi även startat ett sidoprogram

Jag tillsammans med David (Studio23) kommer köra detta sidoprogram av CEG (Casual Elite Gaming), med undertiteln ”Achievement Edition”. Det är precis vad det låter som, jag och David ska försöka plocka en och annan achievement, men framför allt ska vi lyckas få det nya ansiktet i Battleblock Theatre i form av en rostad macka, hur awesome låter inte bara det. Vi drar igång klockan 20:00 och håller på cirka en timme framåt natten och kommer bjuda på en hel del skratt kan jag gissa! Det kommer vara nya spel, utmaningar och achievements varje vecka!

Nedan kommer även uttalande från Robert, Mattias och David:

”Jag kommer troligen bli sjukt arg och ska försöka hålla mitt språk på en bra nivå – David ”Studio23″ Meyer”

”Den sanna glädjen är skadeglädje vi vet alla hur det här kommer gå-Mattias ”Hamsternator” Wahrolén”

”Jag ser fram emot att sända på vår web-tv och att anta utmaningarna i spelen! -Robert ”Lillbirro” Nilson”

Så om du inte redan prenumererar på vår Twitch kanal så börja med det, vi har fler program nästan varje dag i veckan!

Logobild Ebbe Waxin ©2013