Game & Wario, som är det senaste i WarioWare serien får äntligen releasedatum till Wii U

Förutom dom spel vi tidigare skrivit om, har även sex stycken mini-spel till avslöjats, som naturligtvis kan spelas med Wii U’s gamepad och Tv,n samt ensam eller med ( det blir oftast roligast) med vänner. Totalt ska spelet innehålla 12 st mini-spel och några fler som avslöjats är:

Camera: Din uppgift här är att ta bilder på brottslingar som rymt med hjälp av din Gamepad! på tv,n visas gator fyllda med folk i Diamond City och när du håller upp din Gamepad så inspekteras området närmare. Sätt ditt brottslingarna med en perfekt bild för att fånga dom och få Highscore!

Gamer: Du axlar rollen som 9-Volt, en pojke som blivit skickad in på sitt rum för att sova ögonabums och som tar med sig sitt favorit portabla spelsystem i ett desperat försök att slå sitt highscore, men han får inte vara ifred då hans mamma konstant kommer och tittar till honom och att han faktiskt sover. Medan du spelar mikrospel på Gamepaden måste du även hålla ett vaksamt öga på tv,n där du ser 9-volts sovrum och snabbt låtsas sova när mamma dyker upp annars blir det game over!

Chick-N-Win: Den kyckling formade manicken som lägger kapslar fyllda med överraskningar och ger dig en av 200 konstiga och underbara leksaker att leka med som du kan titta på och visa dina vänner på din Gamepad.

Multiplayer ger spelarna fyra olka speltyper:

Disco: Du kommer ha en dance-off mot en vän där spelarna ätter tempot och dansmovsen som sedan visas på Gamepaden för poäng. Varje spelare håller i en ände på Gamepaden och ska försöka lura sin motståndare med snabb fingerfärdighet, rytmiskt knackande på touch skärmen på tre olika ställen som motståndaren sen ska härma. Varje felsteg ger spelaren som satt ut stegen poäng och du behöver ha den högsta poängen för att vinna så hoppas du har taktkänsla!

Fruit: Upp till fem spelare spelar tillsammans med olika roller: en spelare blir den våghalsige frukttjuven och använder Gamepaden för att jobba i hemlighet medan dom andra spelar som agenter och tittar på tv,n och använder deras tränade ögon för att hitta tjuven i folkmassan och ser vart frukt försvinner. Agenterna har verkligen ett hektiskt jobb framför sig då dom blir konstant avbrutna av gator fulla med folk, trafik  och rökiga skorstenar som stör deras synfält. I slutet på spelet måste varje agent skicka runt Gamepaden för att ge varsin gissning på vart tjuven befinner sig, men bara den med skarpaste ögat vinner eftersom det finns flera tjuvar än bara en att välja mellan!

Artwork: Upp till fem spelare tävlar i en rittävling för att se vem som kan rita och gissa tekningarna snabbast för en highscore. Varje spelare turas om att rita ord så fort dom kan på Gamepaden, då andra spelarna ska gissa sig till vilket ord det ska bli. Det hela är ett stress test på kommunikation mellan vänner och familj där poäng ges både för rätta svar och för snabbskrivning och där en persons ritande är den andre personens poäng!

Artwork spelet kommer också integreras till Miiverse där dina mästerverk postas för alla i Miiverse att se, du kan även skicka ord om andra ska sedan rita något av.

Läs mer om Game & Wario här