Ta dig till Örebro och träffa nytt folk, passa på att slåss digitalt och ha kul! shoryuken Örebro hälsar dig välkommen till Örebrawl!

Shoryuken Örebro bjuder härmed in er på mellansveriges största fightingspelsturnering. Då vi stävar efter att ständigt utvidga vår community så välkomnar vi alla som är intresserade, vare sig du är nybörjare eller inbiten veteran.

Målet med detta event är att utveckla den svenska spelcommunityn och skapa en bättre gemenskap med de andra spelarna runt om i Sverige.

Därmed bjuder vi in alla spelföreningar och spelintresserade personer från hela landet, för att en gång för alla ta reda på vilka som är Sveriges bästa fightingspelare!

u3m0q6t

Se bilden i fullstorlek här

Med spel som: Ultimate Marvel VS Capcom 3, Tekken Tag Tournament 2, Super Street Fighter IV AE, The King of Fighters XIII kommer det smälla högt! och vem vet? det kanske blir en livesändning eller två?

Vill du hålla dig uppdaterad finns det en väldigt bra Facebookgrupp för Shoryuken Örebro samt en Facebookgrupp som heter Swe FGC du bör titta närmare på!