Det är den brittiska återförsäljaren Tesco som verkar ha mer information än någon annan gällande Call of Duty: Ghosts. Spelet ska tydligen använda sig av en helt ny spelmotor vilket vi säkert är många som hoppats på.

Många tryckfel på internet den senaste tiden gällande kommande spel, Tesco hade följande text uppe gällande det kommande Call of Duty-spelet, men det togs bort illa kvikt:
”Call of Duty: Ghosts ushers in the next generation of the franchise, delivering a riveting all-new gameplay experience built on an entirely new story, setting and cast, all powered by a new next-generation Call of Duty engine.” Bara texten antyder på att även nästa generations konsoler kommer få ta del av det kommande Call of Duty-spelet, och tur är väl det än att få en upphottad version av den tidigare spelmotorn. Hur som helst skulle Activision gå ut officiellt gällande detta under onsdagen, men det hände inte, så kanske händer det idag. Och föresten, ni har väl inte missat teasern som släpptes igår?