Spel kan vara ett enkelt tidsfördriv man sysselsätter sig med för att stillsamt koppla av med, eller varför inte ett sätt att umgås med sina vänner. För en del av oss blir däremot spelen lite mer än så och även när konsolen, datorn eller telefonen är avstängda finns tankarna om spelen kvar. Är man en sån som vill fördjupa sig lite mer i spel än bara själva spelande kan nuvarande StoryBundle vara en väldigt god idé att spana in.

Har ni köpt något av flera ”bundles” vet ni redan hur det går till. Välj det pris ni är villiga att betala och välj sedan hur mycket av pengarna som ska gå till författarna, webbsidans skapare och välgörenhet. För att få tag på ”bonusböckerna” krävs dock en betalning på minst tio dollar. Aldrig förr har jag varit så sugen på att ha en ordentlig surfplatta, för även om dessa böcker går att läsa via telefonen skulle det inte skada med ett större format.

Är man sugen på mer lästips kan jag bara ett och det är troligtvis den bästa historielektionen jag någonsin haft med boken ”The Ultimate History of Video Games”. Om ni nu nappar på erbjudandet; vilken bok är ni främst sugna på att lusläsa vid första bästa tillfälle?