Spela som Mario, Mega man, Samus, Link, Ryu Hayabuza, Simon Belmont m.flera! När vi pratar retro är det svårt att inte nämna Veckans Soundtrack och Geeks & Goblins då båda dessa är retroinspirerade. Marcus Nilsson alias ”Varg” här på CtrlAltElite är lite av vår Retro guru och varje vecka ger han oss både Veckans Soundtrack och det livesända programmet Geeks & Goblins, och precis som honom har många av oss kära minnen från vår barndom med allt från 8 till 16- bitars spel.

Super Mario Crossover 3.0 är något så kul som en ett spel med en mix av ett flertal retrohjältar i Marios miljö. Spelet är från början ett kickstarter-projekt som Super retro squad ligger bakom. Jag personligen kommer absolut att spela denna pärla.

mario_cross1
Du kan välja mellan ett helt gäng olika karaktärer från Sophia III till Blaster Master och många, många fler kända Nintendo-hjältar.

super-mario-crossover2.1
Extra roligt  är möjligheten att välja och blanda generationer såsom Game Boy, Nes och Super Nintendo. Det hela ser väldigt skoj ut. Vi bjuder på en trailer nedan och du får jättegärna bjuda på dina tankar och åsikter!