Mer än bara ett rykte?

Call of Duty: Ghosts -som är det troliga namnet på detta års Call of Duty titel har råkats läggas ut av Brittiska försäljaren Tesco.

Tesco listade spelet till Xbox 360 och Playstation 3 tidigare igår eftermiddag tillsammans med omslaget till spelet. Och har självfallet tagits ner från hemsidan i skrivande stund.

call_of_duty_ghosts_ps3_box

Infinity Ward’s logga är med på omslaget och föreslår att Modern Warfare utvecklarna är tillbaka med Ghosts och att personen på omslaget sätter på sig samma mask som Ghost har i Modern Warfare 2. Tidigare i år påstod Youtube användaren Drift0r att han enligt säkra källor fått information om Call of Duty: Ghosts från ”en väldigt säker källa” och att serien utforskade ny mark inom Modern Warfare serien i en ny riktning.

Det ryktas även om att Call of Duty: Ghosts kommer utspela sig en i en nära framtid snarlik den i Call of Duty: Black Ops 2 men att vapnens kommer vara nutid. Activision själva har inte avslöjat 2013’s Call of Duty, men det ryktas om att dom kommer göra det i början på maj

Källa: Tesco Direct