Den 27:e April har vi alla möjlighet att få en plats på första raden vid Tribeca Film Festival, detta  för att få se Beyond: Two Souls unika sätt att berätta en historia. Det handlar alltså om en publik stream som även vi kommer lägga upp åt er läsare!

Spelet i sig har en otroligt stor mängd stjärnor som medverkar bakom skynket, och de kommer även vara där på plats för att möta press och vanligt folk, vi kommer kunna se allt på en livestream. Vi har exempelvis Ellen Page som kommer spela Jodie Holmes, en av huvudkaraktärerna i spelet. Kadeem Hardison (A Different World), Eric Winter (The Mentalist, Days of Our Lives) samt David Cage, en av författarna bakom spelet kommer även finnas på plats. Störst har vi ju även Willem Dafoe som spelar Nathan Dawkins, spelets andra huvudperson. Den 27:e April är det alltså dags, och då kommer vi upp med livestreamen om allt går som det ska.