Skräckspelet som släpptes 2010 var allt annat än en slipad diamant. Grafiskt var det utdaterat innan det släpptes, kontrollen var allt annat än smidig och kartan över Greenvale var ungefär lika smidig som fingervantar till en häst. Trots detta lyckades Deadly Premonition förföra en mängd spelare och till viss del även mig själv.

Deadly Premonition Director’s Cut släpps nu på fredag exklusivt till Playstation 3 och jag är nyfiken på vilka förbättringar förutom uppiffad grafik som faktiskt har kommit med. Ett flertal extra scener har tillkommit inklusive ett extra slut som spelets skapare Hidetaka ”Swery” Suehiro hoppas ska tillfredställa fansen av originalet. Eftersom spelet säljs till rabatterat pris redan på release-dagen är jag sugen på att besöka Greenvale igen, men är det verkligen lönt att åka till den lilla ”Twin Peaks”-liknande byn en gång till?

Det kanske kan vara det ändå, även om det bara är för en kort fisketur.